Direct contact? Mail ons: info@oorlogsverhalen.com

Home > Disclaimer

Disclaimer

Door deze site te bezoeken verklaart u akkoord te gaan met onderstaande gebruiksvoorwaarden.

Onafhankelijk

De Stichting hanteert in al haar uitingen journalisitieke en documentaire principes zoals vastgelegd in Artikel 7 van de Grondwet en is daarmee volledig onafhankelijk. 

Redactie

De redactie van deze website berust bij de Stichting Oorlogsverhalen. Bijdragen kunnen door de redactie ingekort, aangepast of geweigerd worden.

Zorgvuldigheid

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. De informatie op de site wordt zo goed mogelijk actueel gehouden. Stichting Oorlogsverhalen aanvaardt geen aansprakelijkheid voor eventuele schade ontstaan door onjuiste, onvolledige of verouderde informatie op deze website.

Video’s en teksten

Deze website maakt gebruik van embedded video’s, tenzij anders is aangegeven. Embedded video is online video waarbij het videoscherm van de afzender via html-code is geïntegreerd in de webpagina van derden. Bij teksten en video’s is indien mogelijk altijd de bron aangegeven en de copyrights.

Copyright

Alle op deze website gepubliceerde informatie valt onder het auteurs-, naburig en databankenrecht van Stichting Oorlogsverhalen. Verveelvoudiging is zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van Stichting Oorlogsverhale niet toegestaan.

Privacy

Stichting Oorlogsverhalen onderschrijft uw recht op privacy op het web en stelt alles in het werk om uw veiligheid op internet te garanderen. Wij verzamelen op onze website geen persoonsgebonden gegevens, tenzij u deze vrijwillig aan ons verstrekt via een reactieformulier,e-mail, per telefoon of gewone post.

Dit privacybeleid is van toepassing op alle pagina's die op oorlogsverhalen.com. Het beleid geldt echter niet voor pagina's van andere organisaties waarvan links op onze site kunnen voorkomen en die mogelijk een ander privacybeleid voeren. Wij behouden ons het recht voor dit privacy statement aan te passen. Eventuele wijzigingen zullen op deze website worden gepubliceerd.

Contact

Als u vragen heeft over de manier waarop Stichting Oorlogsverhalen met uw persoonlijke gegevens omgaat of u wilt dat wij uw persoonlijke gegevens wijzigen of verwijderen, dan kunt u contact met ons opnemen via info@oorlogsverhalen.com of bel 035-70 73 288 .