Direct contact? Mail ons: info@oorlogsverhalen.com

Home > Nieuws > Indië vlogger Michiel Eduard richt stichting op...

Indië vlogger Michiel Eduard richt stichting op voor kansarmen in Indonesië

Indië vlogger Michiel Eduard richt stichting op voor kansarmen in Indonesië

Michiel Eduard Donkersloot, Indië-vlogger voor oorlogsverhalen.com, heeft de stichting Anak Mas opgericht voor ondersteuning van kansarmen in Indonesië.Anak Mas betekent letterlijk: het gouden kind, in de zin van lievelingskind, oogappel. De bestuursleden hebben deze naam gekozen, omdat zij geloven dat alle mensen gelijk zijn en gelijke kansen behoren te krijgen.

Kansarmen

Stichting Anak Mas zet zich in voor individuen, families en gemeenschappen in Indonesië van wie de levensstandaard op vrij eenvoudige wijze verbeterd kan worden via kleinschalige projecten. Zij richt zich met name op Java, Sulawesi en Sumatera, maar ook op andere gebieden in Indonesië.

 

Bestuur

Naast Michiel Eduard Donkersloot (foto rechts) maken Frenk Reemer, Saskia van de Broek, Fina Sampe en Franklin Delano Hanssens deel uit van het bestuur van Stichting Anak Mas. Alle bestuursleden hebben roots in Indonesië en voelen zich sterk verbonden met dit land en vooral met de mensen daar. Zij hebben deze stichting opgericht om kansarmen in Indonesië met kleinschalige projecten te ondersteunen bij het voorzien in hun levensonderhoud. Meer informatie: www.stichtinganakmas.nl